Favorieten

Waarden

Waarden

De strategie van Hi-Con is gebaseerd op deze drie waarden:

 

             
                 

Inspiratie gaat hand in hand met creativiteit en verbeelding. We willen een wereld van mogelijkheden, een universum zonder grenzen, een mogelijkheid om te zweven in hoger gelegen lagen om alles te overzien en een nieuw perspectief te creëren. Een wereld van dromen, reiken naar iets nieuws, anders of onconventioneels. De scheve hoek … de wens om conventionele vormen, functies en formules van high performance concrete uit te dagen.

 

 

 

          

 

Klaar om het onbekende te ontdekken? Laat het proces zich ontvouwen als een toneelstuk waarbij het de bedoeling is om nieuwe prestaties en resultaten te bereiken. Pioniersgeest verenigd met de kennis en vaardigheden om uit te dagen en om uitgedaagd te worden door de buitenwereld: klanten, partners en het onbekende. Wij zijn een centrum voor innovatie, die nuttige kennis brengt en deze vertaalt in waardevolle oplossingen met high performance concrete als middelpunt.

 

 

 

   

Onder de indruk zijn en versteld staan. Maak indruk, inspireer tot enthousiasme en oogst sympathie. Door de esthetische kwaliteit of vanwege de functionele eigenschappen. high performance concrete oplossingen nodigen u uit om indruk te maken. Doe een beroep op alle zintuigen en creëer ervaringen. We zullen niet alleen bekend worden om wat we zeggen, maar om wat we werkelijk doen.

 

 

 

 

 

Laat u inspireren


Zaha Hadid, UK
Sceneoverdækning, Brønderslev
Wilt u ons volgen op Pinterest?

Wilt u meer weten over onze waarden?

Edward Verschoor
Verkoop Manager

Peter Vendelin Olesen
CEO