Favorieten

Bedrijfscultuur en DNA

Bedrijfscultuur en DNA

 

Het zijn de medewerkers die het bedrijf Hi-Con creëren. Het vermogen om te navigeren en de concurrentie aan te gaan met de toekomstige markten hangt af van de mensen die Hi-Con vertegenwoordigen.

Alle werknemers zijn waardevolle ressources in ons dagelijks werk om de beste oplossingen voor onze klanten en zakelijke partners te zoeken. De kwaliteit van ons werk komt ten goede aan onze klanten en daar zijn we trots op!

 

BLUE ACADEMY

We leiden onze medewerkers op in onze cultuur, merk en materiaal. Dit vindt plaats in onze interne trainings academy: Blue Academy. Als nieuwe werknemer doorloopt u diverse interne opleidingen die u de basiskennis geven en deel uitmaken van ons gemeenschappelijk DNA.

 

De Hi-Con cultuur samengevat in vier minuten

Imagine

Inspiratie gaat hand in hand met creativiteit en verbeelding. We willen een wereld van mogelijkheden, een universum zonder grenzen, een mogelijkheid om te zweven in hoger gelegen lagen om alles te overzien en een nieuw perspectief te creëren. Een wereld van dromen, reiken naar iets nieuws, anders of onconventioneels. De scheve hoek … de wens om conventionele vormen, functies en formules van high performance concrete uit te dagen

Innovate

Klaar om het onbekende te ontdekken? Laat het proces zich ontvouwen als een toneelstuk waarbij het de bedoeling is om nieuwe prestaties en resultaten te bereiken. Pioniersgeest verenigd met de kennis en vaardigheden om uit te dagen en om uitgedaagd te worden door de buitenwereld: klanten, partners en het onbekende. Wij zijn een centrum voor innovatie, die nuttige kennis brengt en deze vertaalt in waardevolle oplossingen met high performance concrete als middelpunt.

Impress

Onder de indruk zijn en versteld staan. Maak indruk, inspireer tot enthousiasme en oogst sympathie. Door de esthetische kwaliteit of vanwege de functionele eigenschappen. High performance concrete oplossingen nodigen u uit om indruk te maken. Doe een beroep op alle zintuigen en creëer ervaringen. We zullen niet alleen bekend worden om wat we zeggen, maar om wat we werkelijk doen.

Wilt u meer weten?

Edward Verschoor
Verkoop Manager