Favorieten

Wij maken dromen waar in high performance concrete

 

Hi-Con heeft zich gespecialiseerd in high performance concrete. We maken gebruik van de eigenschappen van het materiaal om uw dromen van een unieke architectuur te laten uitkomen.

Dit zeer sterke en duurzame beton wordt gebruikt voor het maken van mooie trappen, balkons, bruggen en gevels in premium kwaliteit.

Het merk Hi-Con is vertegenwoordigd in Nederland, Zweden, Finland en Denemarken. Het hoofdkantoor van Hi-Con is gevestigd in Denemarken.

Imagine

Inspiratie gaat hand in hand met creativiteit en verbeelding. We willen een wereld van mogelijkheden, een universum zonder grenzen, een mogelijkheid om te zweven in hoger gelegen lagen om alles te overzien en een nieuw perspectief te creëren. Een wereld van dromen, reiken naar iets nieuws, anders of onconventioneels. De scheve hoek … de wens om conventionele vormen, functies en formules van high performance concrete uit te dagen

Innovate

Klaar om het onbekende te ontdekken? Laat het proces zich ontvouwen als een toneelstuk waarbij het de bedoeling is om nieuwe prestaties en resultaten te bereiken. Pioniersgeest verenigd met de kennis en vaardigheden om uit te dagen en om uitgedaagd te worden door de buitenwereld: klanten, partners en het onbekende. Wij zijn een centrum voor innovatie, die nuttige kennis brengt en deze vertaalt in waardevolle oplossingen met high performance concrete als middelpunt.

Impress

Onder de indruk zijn en versteld staan. Maak indruk, inspireer tot enthousiasme en oogst sympathie. Door de esthetische kwaliteit of vanwege de functionele eigenschappen. High performance concrete oplossingen nodigen u uit om indruk te maken. Doe een beroep op alle zintuigen en creëer ervaringen. We zullen niet alleen bekend worden om wat we zeggen, maar om wat we werkelijk doen.

Wilt u meer weten over Hi-Con?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Edward Verschoor
Verkoop Manager