Favorieten

Nieuws uit Hi-Con NL

Vacature commercieel directeur

 

Zorg jij voor een juiste positionering van Ultra Hoge Sterkte Beton in Nederland?
En weet jij als geen andere hoe je commerciële kansen kunt creëren in een nieuwe markt met een premium product? Lees dan snel verder want wij zoeken een nieuwe collega in Ede!
 

Welkom bij Hi-Con! Hi-Con Nederland BV is een onafhankelijke, innovatieve verkooporganisatie opgericht door Bruil Prefab Groep BV en Hi-Con A/S (Denemarken). Wij maken dromen waar met Ultra Hoge Sterkte Beton (Ultra High Performance Concrete – UHPC).
 

Hi-Con is specialist in de meest gedocumenteerde vorm van UHPC, dit heet CRC i2®. Het materiaal wordt voortdurend doorontwikkeld en getest om het optimaal en voor elk specifiek gebruik te benutten. De producten van Hi-Con bestaan voornamelijk uit balkons, trappen, bruggen en gevelelementen in premium kwaliteit. Ons belangrijkste doel is uitbreiding van kennis, het gebruik en de producten van UHPC in Nederland maar ook in België. Het ontwerp en de levering van deze producten doen wij samen met partners die ook de overtuiging hebben dat de toepassing van dit materiaal de toekomst heeft.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het managen van de bedrijfsvoering en continue groei van Hi-Con Nederland:

  • Met jouw bouwkundige kennis zet je informatie uit de markt om in kansen en oplossingen. Je voegt waarde toe voor de klant in projecten waar UHPC-producten een echte meerwaarde bieden;
  • Je bent verantwoordelijk voor de verkooporganisatie van Hi-Con Nederland (omzet, resultaat) en je rapporteert aan de aandeelhouders;
  • Je geeft sturing aan de afdeling Sales, Engineering en Project management, zodat het team in staat is in te spelen op (nieuwe) ontwikkelingen in de markt;
  • Je bent bekend met het beïnvloedingsproces van Premium Product Sales binnen projecten in de bouw. Bijvoorbeeld in de samenwerking met architecten, constructeurs, opdrachtgevers en directies van bouwbedrijven. (pré)

 

Wij zoeken

Een nieuwe collega met een sterke (commerciële) drive, een open houding en communicatief vaardig. Je richt je op een duurzame samenwerking met partners en als vanzelfsprekend beschik je over de juiste verkoop skills, onderhandelingsvaardigheden en beheers je de Engelse taal. Word jij onze ambassadeur van het merk en de cultuur van Hi-Con?

 

Enthousiast geworden over deze uitdaging?
Neem contact op met Jos Mulkens, directeur Bruil prefab, via j.mulkens@bruil.nl of 06-10115808.
Kijk voor meer informatie op www.hi-con.nl

 

 

 

 

 

Contact met ons op

Edward Verschoor
Verkoop Manager