Favorieten

Nieuws uit Hi-Con

11.12.2019

Nieuwe serie UHSB standaardbruggen voor Pijnacker

Afgelopen maanden is er in Pijnacker hard gewerkt aan 8 stuks superslanke standaardbruggen in ultrahogesterktebeton (UHSB) voor het project Koningshof. De bruggen zijn samengesteld uit het Delft Bruggensysteem, een gezamelijke innovatie van bruggenspecialist ipv Delft, Pieters Bouwtechniek en Hi-Con.

11.01.2019

Hi-Con NL gaat 288 stuks balkons leveren voor het transformatieproject de Voortuinen

Hi-Con NL gaat in opdracht van Kondor Wessels Amsterdam bv 288 stuks balkons leveren voor het transformatieproject de Voortuinen aan de rand van het Westerpark.

04.17.2019

Appartementencomplex Bentismaheerd in Groningen in vogelvlucht

Onze prachtige Hi-Con balkons voor het project Bentismaheerd in Groningen zien er vanuit de lucht nog veel slanker uit! Bekijk deze dronefilm gemaakt door Coolshots media.

04.05.2019

Renovatiebeurs 2019

Hi-Con en Renovum staan als partners op de renovatiebeurs. U bent van harte welkom op stand 06.C047 van 14 tm 16 mei. De expertise van twee gespecialiseerde bedrijven, Renovum en Hi-Con, maakt ons de balkonbouwspecialist van Nederland. Wij bieden tal van balkonsystemen inclusief verankering en balustrades. De balkons zijn prefab en kunnen zowel voor- als achteraf in het bouwproces worden aangebracht. Ideaal voor renovatie- en transformatieprojecten. Met minimale bouwkundige aanpassingen kunnen bestaande balkons vergoot worden, maar ook kunnen totaal nieuwe, lichtgewicht balkons aan gebouwen worden toegevoegd. Wij verzorgen daarbij het ontwerp, vergunning, productie, montage en onderhoud.

03.19.2019

Hi-Con Nederland heeft opdracht gekregen van Bouwcombinatie Cadanz

Hi-Con Nederland heeft opdracht gekregen van Bouwcombinatie Cadanz (Boele & Van Eesteren en Visser & Smit Bouw) voor de leverantie van de akoestische wandpanelen en de balkonbalustrades voor het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) waarin de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Koninklijk Conservatorium, Nederlands Danstheater en het Residentie Orkest Den Haag gezamenlijk worden gehuisvest.

12.06.2018

Fraaie zwevende traptreden voor een villa in Putten

Hi-Con NL geeft 15 mooie slanke traptreden gemaakt voor een bijzondere trap in een villa in Putten.

11.21.2018

Koningshof project in Pijnacker

Hi-Con NL gaat in opdracht van Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos B.V. 8 stuks UHSB fiets- en voetgangersbruggen leveren voor het project vervanging van de Koningshof bruggen in Pijnacker.

11.08.2018

Velperweg

Renovum en Hi-Con NL krijgen de opdracht van Klok Bouw B.V. voor het leveren en aanbrengen van 230 stuks balkons voor de transformatie van het voormalig ING kantoor in Arnhem aan de Velperweg tot appartementen: High Park.

11.06.2018

Catharinabrug wint European Concrete Award

De Catharinabrug in Leiden heeft de European Concrete Award in de categorie Civil Engineering gewonnen. Architect DP6 architectuurstudio, constructeur Pieters Bouwtechniek, betonleverancier Hi-Con en aannemer Gebr. Schouls reisden gezamenlijk naar Helsinki af om de award in ontvangst te nemen.

07.04.2018

Hi-Con levert 168 balkons voor het groot onderhoud aan Hofjesbuurt in Nijmegen

De woningen in de Hofjesbuurt in Nijmegen zijn ruim 60 jaar oud. Groot onderhoud aan de woningen is nodig om de komende 25 jaar prettig te kunnen blijven wonen. De woningen worden niet alleen opgeknapt.